Het managementteam van Audev is sinds de pioniersdagen sterk verbonden met de tak van de automotive-software. De meeste ontwikkelaars, consultants en ondersteunend personeel hebben in hun loopbaan of met leveranciers van automotive software of bij dealers en/of fabrikanten gewerkt. Al deze ervaringen worden nu gebruikt om CarIT het beste dealer beheersysteem te laten zijn wat mogelijk is.

Development

Audev heeft CarIT exclusief ontwikkeld voor de auto-industrie. Rond de 50 werknemers in Nederland, Duitsland, India en de VS zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden, installeren en supporten van de software waarmee zoveel dealers in meerdere landen werken.

Consulting en training

We zijn volledig klantgericht; we luisteren aandachtig naar onze klanten, moedigen hun feedback aan en we zorgen ervoor dat hun prioriteiten ook onze prioriteiten worden. Onze ervaring in de industrie gaat decennia terug, samen hebben we een ongeëvenaarde ervaring in alle sectoren van de automobiel software-industrie. Dat wordt aan u doorgegeven, of u nu een kleine dealer of een grote multi-merk-onderneming bent.

Wij trainen uw medewerkers intern of on-site, dus u bent klaar om met CarIT zo snel mogelijk te gaan werken.

Support

Wanneer de software geïnstalleerd is, bespaart de all-round service van Audev u veel tijd en moeite. Met een 1/2/3-niveau helpdesk, ondersteuning op afstand en onsite voor software, hardware en netwerken, zorgt Audev voor de volledige installatie, bediening, onderhoud en updaten van uw DMS.