Geschiedenis

1986

Jos Schrier startte als Senior Consultant voor het Siemens-product NECAS, een dealer management systeem voor grote auto dealers. Meer dan 2.000 bedrijven gebruikten NECAS voor de automatisering van hun bedrijf. Auto +, een aangepaste versie van NECAS voor kleinere en middelgrote bedrijven, werd in hetzelfde jaar vrijgegeven.

2004

Audev ging een partnerschap aan met BASIS International, waarbij BASIS een belang van 50% verwierf. BASIS is de producent van de software-omgeving BBj, waarmee CarIT ontwikkeld wordt.

1989

Jos Schrier heeft Audev BV in Nederland opgericht. Het eerste Audev-product was SalesPro voor DOS, waarmee ongeveer 1.000 autodealers hun marketingactiviteiten konden organiseren. Vanaf 2001 is CarIT op de markt waarmee Audev zelf in Nederland en Duitsland de klanten bedient en via een partner ook in Bulgarije.

2013

De dealerorganisatie van Ford gaf CarIT de ultieme aanbeveling omdat het het CRM-systeem ondersteunde voor al zijn dealers. Veel lof, want Ford verklaart 'CarIT is het systeem met de beste functionaliteit' en gaat het systeem gebruiken in ongeveer 30.000 workshopworkflows per jaar.

1996

SalesPro voor Windows werd uitgebracht en geïntroduceerd in ongeveer 2.000 autodealers in Europa, Amerika en Azië. In hetzelfde jaar lanceerde Audev CarConfig, dat minstens 500 autodealers bereikte.

2015

Audev hijst de vlag door de veelgeprezen CarIT-versie 15 af te leveren - wat een enorme stap vooruit betekent in de ontwikkeling van het product, evenals de geschiedenis van het bedrijf. Het nieuwe systeem stelt de klant centraal in het dealerbedrijf omdat het op unieke wijze de voordelen van een proces georiënteerd ERP combineert met een op maat gemaakte oplossing voor elk autodealer. Vijfduizend gebruikers in Nederland, Duitsland en Bulgarije gebruiken tot nu toe de nieuwe software, met nog veel meer in de pijplijn.

2000

Audev erkent het groeiende belang van klantrelatiebeheer bij autodealers door CRM stevig in het hart van CarIT te integreren.