WERKPLAATS PLANNING

Optimaliseer uw werkplaats capaciteit - voor maximale klanttevredenheid.

De werkplaats planningsmodule van CarIT zorgt voor de meest kosteneffectieve benadering van het plannen van afspraken

Met een zorgvuldige en op maat gemaakte planning wordt aan alle behoeften van een klant voldaan en is een hoge mate van tevredenheid gegarandeerd.

Alle belangrijke informatie wordt vastgelegd bij het eerste klantcontact en blijft op de klant beschikbaar, van de belangrijkste informatie tot in het kleinste detail. Wat is zijn favoriete huurauto, hoe wil hij worden aangesproken en door wie? Alle informatie wordt centraal opgeslagen voor maximale efficiëntie.

Resourceplanning in een oogopslag

Een ander voordeel van de planning in CarIT is het eenvoudige overzicht van beschikbaarheid over één of meer locaties. In één oogopslag kan worden gezien wat wordt gebruikt en waar, door wie, en wat de status is. Dit verzekert snelle en effectieve besluitvorming.

En, zolang de benodigde gebruikersrechten aanwezig zijn, kunt u cross-locatieplanning maken (bijvoorbeeld voor extern werk of een spuiterij).

Flexibel afspraken maken

Klanttevredenheid is gegarandeerd, ongeacht wie de afspraak heeft gemaakt

CarIT brengt alle noodzakelijke processen samen onder één paraplu, zodat de klanttevredenheid gegarandeerd is - ongeacht wie het eerste contact met de klant heeft. Van het bestellen van onderdelen van fabrikanten tot de planning van huurauto’s, van banden registratie tot e-mails; alle systemen zijn naadloos geïntegreerd.

U kunt er zeker van zijn dat u volledig klaar bent voor de servicebehoeften van uw klant met alle benodigde onderdelen op tijd beschikbaar, dankzij een systeem van voor gedefinieerde waarschuwingen.

Maximaliseer uw verkoopkansen door ervoor te zorgen dat u de kans niet misloopt om de klant tijdig herinneringen aan acties te sturen!