Beste CarIT gebruiker,

Weet u dat er in CarIT15 een koppeling bestaat met AutoTelexPro? De nieuwe AutoTelexPro koppeling maakt het mogelijk om voor alle in de RDW database bekende voertuigen autodata te verrijken en indien gewenst de taxatie welke met de autotelex App is gemaakt in te laden in CarIT.

Wanneer een auto onbekend is in CarIT (als inruiler maar bijvoorbeeld ook als passant), zal bij het invoeren van het kenteken gevraagd worden of de auto aangemaakt moet worden. Hierna zal alle bekende informatie van AutoTelex aangeboden worden en kan gekozen worden wat overgenomen moet worden in CarIT. Dit omvat zaken als configuratie, accessoires, motorinformatie, chassisnummer indien bekend, etc.

•      Mocht een auto wel reeds bekend zijn in CarIT maar is deze onvolledig dan kan altijd handmatig opdracht gegeven worden om de verrijking alsnog uit te voeren
•      Tevens is het inladen van taxaties mogelijk bij het opgeven van een inruilauto. Voor de werking van deze functie kan gekozen worden of deze automatisch uitgevoerd moet worden of enkel op commando. De taxatieprijs zal overgenomen worden evenals de kilometerstand etc. Het taxatierapport inclusief schade historie en gebruikersfoto’s zal in pdf formaat als bijlage aan de autokaart worden gehangen.

  AutoTelex heeft in samenwerking met Audev een demonstratie filmpje gemaakt. Volg hiervoor de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=Pvt66FMGb_s

Voorwaarden

• CarIT15 versie: SP05_hotfix20191220.
• CarIT15 licentiefunctie "AUTOTELEXPRO".
• Bijbehorende abonnement bij AutoTelex.

Implementatie

De implementatie van de koppeling met AutoTelexPro vindt door een consultant van Audev op locatie plaats. Deze omvat de inrichting van de benodigde zaken binnen CarIT, het testen van de werking en uitleg betreffende de werkwijze  en resultaten van de functies verrijking en taxatie. De implementatie tijd betreft 1 dagdeel. 

Kosten

• Per verkoopplaats zal een licentie van €12,82 per maand benodigd zijn*
• De implementatie kosten zijn tegen het reguliere consultancy tarief.
• Zoals in de voorwaarden omschreven zal ook een abonnement bij AutoTelex afgesloten moeten worden.
*Het genoemde tarief is het algemene tarief. Neem contact op met de verkoopafdeling van Audev voor een klant specifieke offerte.

Hoe verder

Heeft u nog vragen of interesse in de koppeling dan staan wij u graag te woord.